Home > Onze merken > Koga

Koga

Al sinds de start in 1974 wordt elke Koga ontwikkeld en geassembleerd in het hoofdkwartier in Heerenveen, Nederland. Een zorgvuldig proces, waarbij elke fiets van A tot Z met de hand wordt opgebouwd door één monteur. Voor Koga is dit een logische keuze, die voortkomt de absolute kwaliteitsfilosofie.!

Top kwaliteit

De filosofie: alleen het beste is goed genoeg voor Koga. Daarom werkt Koga louter met eersteklas leveranciers en partners en met een zorgvuldig geselecteerd wereldwijd netwerk van gespecialiseerde Koga dealers.

Exclusief design

Koga’s belangrijkste ontwerpprincipe is dat de functies van de fiets de uiteindelijke vorm en vormgeving bepalen. Het algemene design idee van een Koga is een tijdloos, klassiek ontwerp dat kan worden aangepast aan lokale marktbehoeften en trends.

Innovatie

De basis van het succes. Koga heeft een onbetwist sterke reputatie als het gaat om innovatie in de fietsindustrie. Koga heeft altijd verbetering nagestreefd. Van het gebruik van grensverleggende materialen en nieuwe onderdelen tot de ontwikkeling van zinvolle en bekroonde vernieuwingen.

Vakmanschap

Een van de fundamenten en al meer dan dertig jaar de basis van ons succes: Koga’s ongeëvenaarde productiemethode. Elke Koga wordt geheel met de hand geassembleerd door één enkele hoog opgeleide vakman.

Passie voor fietsen

Waar dan ook, wannneer dan ook. Koga Miyata is er voor de fietsers. En omgekeerd. Onze rotsvaste overtuiging: één keer op een Koga-Miyata en je wilt niet meer anders.

Koga, modellen prominence, prominence lady, confidence, confidense lady, distance,distance lady, advance,advance lady, advance mixed, supermetro, e-deluxe, e-deluxe lady, e-lement, e-lement lady,e-inspire, e-inspire lady,e-nova, e-nova lady,kimera road,solacio,solacio disc, beachracer,lightdeluxe,lightdeluxe lady, F3 N3 lady,Koga F3N3,Worldtraveller 29, Randonneur,Randoneur lady Traveller, Traveller lady,x29-team,x29-runner,x29-sport, Koga signature,

Configurator op KOGA-signature special bij kocken boxmeer.

 

Bekijk ons assortiment.