Home > Onze merken > Alpina

Alpina

Alpina is al geruime tijd marktleider in het segment A-merk kinderfietsen. Kwaliteit en veiligheid staan bij Alpina hoog aangeschreven. Kinderen vinden het belangrijk dat hun fiets de juiste uitstraling heeft die bij hun past. Alpina besteedt daarom veel aandacht aan het ontwerp en design van kinderfietsen.

Eigen look
Alpina komt in 2011 met een geheel nieuwe serie frames voor Yabber en Girlpower modellen. De vormgeving van deze frames zijn zo gekozen dat de fiets herkenbaar wordt en een nog stoerdere uitstraling krijgt. Ook de kwaliteit van Alpina fietsen is verder verbeterd.
Hip en trendy

De Twirl meisjesfietsen zijn heel hip door de toepassing van een voordrager. Leuk om minikratjes, mandjes of tasjes mee te vervoeren. De succesvolle Jumpin Trial heeft in 2011 een geheel eigen look gekregen door het toepassen van gekleurde velgen en barend.
Vooruitstrevend

Alpina streeft altijd naar vernieuwing en verbetering van haar collectie. De echte topper is Alpina GEO. Een zeer mooi vormgegeven jongensfiets met een aluminium frame en stuur van eigen ontwerp.

Bekijk ons assortiment.