Bezorgen

Bezorgen

Bestelde producten worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling, verzonden naar het door u opgegeven adres in Nederland. De artikelen worden binnen 2 tot 3 werkdagen aan u verzonden. Houd er echter rekening mee dat dit slechts een richtlijn is en geen garantie. U ontvangt per e-mail of per telefoon bericht, zodra uw bestelling gereed is om bezorg te worden. De transporteur levert van maandag tot en met vrijdag af in heel Nederland. Meld onvolkomenheden direct aan de bezorger! Achteraf valt niet meer te controleren wanneer een beschadiging is ontstaan en kan Kocken Tweewielers niet aansprakelijk gesteld worden voor schade.

De bezorgtijd van de fiets is maximaal 10 werkdagen. Indien uw bestelde fiets een langere bezorgtijd kent, wordt er eerst contact met u opgenomen. Wilt u vooraf zekerheid over de levertijd van een specifiece fiets, informeer dan per e-mail of telefonisch.

Afhalen

Als u uw artikelen liever afhaalt, dan kunt u dit aangeven in het bestelprogamma bij Kocken Tweewielers. Vooraf krijgt u bericht van ons wanneer bestelde artikelen klaarstaan.

Locatie

Kocken Tweewielers
Steenstraat 35
5831JA Boxmeer
0485-576091

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur (tussen 12.30 en 13.30 gesloten)
Vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (tussen 12.30 en 13.30 gesloten)
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Vracht- en verzendkosten

De verzendkosten worden per bestelling automatisch berekend. De verzendkosten worden weergegeven in het winkelmandje.
De verzendkosten van onderdelen in Nederland is EUR 7,50.
De verzendkosten van fietsen in Nederland (muv. de eilanden) is EUR 22,50 per fiets.
Voor verzending van een fiets naar de eilanden, wordt de meerprijs aan u doorberekend.